AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom empresa: EL PATRONAT

Raó social: PATRONAT SOCIAL PREMIANENC

NIF: B58529983

Adreça: C/ Reverend Paradeda 26 – 08330 – PREMIA DE MAR – BARCELONA

Telèfon: 93 752 36 76

Email: info@patronatpremia.cat

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

La finalitat d’aquesta pàgina web és la d’informar i publicar els continguts i programes que realitzi aquesta entitat, així com proporcionar informació dels propers esdeveniments i informació que pugui ser útil als visitants de la pàgina o associats que desitgin mantenir-se al corrent de les properes actuacions i / o espectacles que realitzi l’associació.

El present avís legal (d’ara endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.elpatronat.org

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre B58529983 (EL PATRONAT) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb PATRONAT SOCIAL PREMIANENC (EL PATRONAT) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de PATRONAT SOCIAL PREMIANENC (EL PATRONAT) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de PATRONAT SOCIAL PREMIANENC (EL PATRONAT).

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

PATRONAT SOCIAL PREMIANENC (EL PATRONAT) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

PATRONAT SOCIAL PREMIANENC (EL PATRONAT) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de PATRONAT SOCIAL PREMIANENC (EL PATRONAT). La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de PATRONAT SOCIAL PREMIANENC (EL PATRONAT) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.