Docents

DOCENTS DE TEATRE

DOCENTS DE TEATRE

Clica per a saber-ne més!
Més informació

DOCENTS DE TEATRE MUSICAL

DOCENTS DE TEATRE MUSICAL

Clica per a saber-ne més!
Més informació

DOCENTS DE TEATRE

foto perfil gemma charines

Gemma Charines Pedrero

Actriu, pedagoga i narradora oral

La seva última feina com a actriu ha estat amb el Comando Señoras, dins de Barcelona Districte Cultural, amb l’espectacle “Ritos de Amor y Guerra”, on s’han fet un total de 10 actuacions a diferents centres cívics de Barcelona, entre novembre 2020 i març 2021. Espectacle de creació col·lectiva dirigit per Alícia Reyero.

Al desembre 2019 rep el Premi a la Millor actriu amb “Poka Yoke”, de Silvana Pérez, dins de la 24a Mostra de teatre de Barcelona, al Teatre del Raval.  Entre d’altres, ha treballat en muntatges com “Poka Yoke” de Silvana Pérez, a la Sala Porta 4 de Barcelona i “Achicorias”, de Carlos Be, dirigit per Helena Tornero, a la Sala Atic 22, de Barcelona. Ha treballat també en dansa, amb els espectacles “+45”, de Sebastian García Ferro, Grec 2016, Mercat de les Flors, Barcelona i “The Show must go on” performance de Jerome Bel, Mercat de les Flors, 2015, Barcelona.

L’any 2017 es va estrenar com a actriu de cinema amb el Llargmetratge, “Llueven Vacas”, de Carlos Be, dirigit per Fran Arráez, que ha estat en diversos Festivals amb molt bona acollida, Málaga, León, Nápoles i Hervás, en aquest últim  guanyant el Premi a la Interpretació col·lectiva. Ha estat candidata als Goya com a actriu revelació per aquest llargmetratge.

Com a pedagoga porta treballant des de fa 18 anys a l’escola de teatre Patronat de Premià de Mar, amb alumnes de totes les edats i procura sempre que els alumnes facin servir la seva metodologia per aprofundir no només en l’àmbit teatral, sinó també en el propi creixement personal.

Com a narradora oral, porta sis anys treballant juntament amb Mertxe París, en el projecte “Contes tu, contes de gènere”, on han treballat per a diverses biblioteques i escoles de Barcelona i Santa Coloma de Gramanet. El projecte ha estat tot un éxit i en els sis anys que porten com a narradores de contes de gènere, han arribat a assolir la quantitat de 100 bolos per curs, la majoria a les escoles de Santa Coloma de Gramanet, gràcies al recolzament de l’Ajuntament de Santa Coloma, àrea d’Igualtat.

Mònica Barrio Bernat

Actriu i docent d’interpretació amb grups d’adults

Es llicencia a l’Institut de Teatre de Barcelona el 2010. L’any següent completa la seva formació a l’Acting BA i l’European Theatre Arts BA a la Rose Bruford College de Londres. 

Creadora, directora i intèrpret d’X la Sèrie (Canal 33, 2021) juntament amb la Marina Congost amb qui també han creat l’obra de teatre La Mil·limetrada, Drink my Milk i El Monòleg Feminista. És actriu de la companyia La Fura del Baus a l’espectacle MANES (estrena a Park Theatre d’Eindhoven, Holanda, 2018), i també forma part de la companyia de teatre físic Third Arrangement, liderada per Andrzej i Teresa Welminski amb qui estrenen l’any 2017 “The Comet” a la Cricoteca de Cracòvia i després al Coronet Theatre de Londres, al Teatre Franco Parenti de Milà i al Teatre Torlonia de Roma. També ha treballat d’intèrpret amb altres companyies de Teatre com Els Pirates (Nit de Reis, 2028) o La Ignífuga (A Houser is not a Home). També imparteix classes de teatre des de l’any 2014.

DOCENTS DE TEATRE MUSICAL

Marc Vilavella

Actor, director, cantant i professor d’interpretació, cant, interpretació de cançons i Commedia dell’Arte

Llicenciat en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona, s’ha format com a cantant amb Susanna Domènech i Daniel Anglès, entre d’altres. Va guanyar el premi al millor actor protagonista als Premios de Teatro Musical de Madrid per Ojos Verdes, Miguel de Molina in memoriam de la companyia La Barni Teatre, de la qual n’és fundador i director. També va ser nominat als Premis Butaca 2008 en la categoria Millor Actor de Musical pel mateix espectacle.

Com a actor, ha treballat en teatre sota la direcció de Gemma Beltran (Triologia Mozart, La Flauta Màgica, etc.), Joan Lluís Bozzo (Mar i Cel), David Pintó (Homes Foscos, Flor de nit en concert), Teresa Devant (Pippi Langstrump), Miquel Agell (Tom Sawyer, detectiu), Jordi Faura (Ser un altre), Paul Garrington (Mamma Mia!) i Carlos Veiga (Balansiyà). En el mitjà audiovisual ha participat a Marhaba (dir: Sergi Cervera), Porca Misèria (dir: Joel Joan) i La Riera (dir: Esteve Rovira).

Com a director, l’últim musical que ha dirigit ha estat El Despertar de la Primavera (Teatre Victòria), espectacle premiat als Premios Teatro Musical 2017 (Mejor Director i Mejor Musical Off) i als Broadway World Spain Awards 2017 (Mejor Director). També ha dirigit altres musicals com Aquests Cinc Anys (El Maldà) o Olviden Broadway (Teatro Rialto, Madrid), entre d’altres.

Com a professor ha impartit classes d’interpretació, cant, interpretació de cançons i Commedia dell’Arte a les escoles El Timbal, Tractart i Escola Memory (de la que en va ser cap d’estudis del 2008 al 2016), Coral Antón (Madrid) i a La Academia de Operación Triunfo. Actualment és professor de cant a Aules.

Candela Díaz

Actriu, cantant, ballarina, coreògrafa i docent d’interpretació i dansa

Graduada al conservatori professional de dansa de l’Institut del Teatre, actualment està cursant els Estudis Superiors d’Art Dramàtic a l’Institut del Teatre, a la branca de Teatre Musical. També estudia Educació Primària, i no ha parat de fer classes de tècnica de cant, cursos de dansa, de teatre i de cant des de petita.

Actualment continua en actiu com a actriu. És actriu a l’Eixample Teatre amb “Como una canción de los 80”, ha participat a “Sihir i la Nit de reis” i l’any 2019 al musical “El despertar de la primavera”, entre d’altres. Ha estat professora de dansa espanyola i va formar part del cos de ball a la Compañía Lírica de Zarzuela de Madrid en funcions realitzades al Teatre Victòria. 

És fundadora d’una jove companyia emergent (Swing-la companyia), ha estat coreògrafa en diversos espectacles musicals i és docent de teatre musical a l’espai d’arts escèniques SongiKune des del 2018.

Ander Mataró

actor, cantant, professor d’interpretació i cant

Ha estudiat al Col·legi de Teatre de Barcelona i posteriorment a l’escola Aules cursant el Recorregut de Formació Professional d’Arts Escèniques. 

S’ha format també amb professors com Javi Prieto Vocal Coach, Benjamí Conesa, Enric Cusí, Carlos Gramaje i Maria Torras. En música compta amb estudis de violoncel. 

Actualment fa el paper de l’Alan al musical “Alan” de la companyia WeColorMusic i forma part d’un projecte teatral per a la prevenció del suicidi anomenat “Tras la luz de Alba”. També és el creador i codirector d’Elixir Productora d’Espectacles.

Com a docent, actualment està formant a diversos grups de teatre musical de totes les edats, imparteix classes particulars de cant i interpretació i és codirector de la Companyia 9’s a Cors.

Andreu Roqueta

ACTOR, CANTANT I MÚSIC

Actualment cursant el Recorregut de Formació Professional en Arts Escèniques a Aules i piano jazz a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Liceu. També s’ha format en interpretació a Arsènic, en cant amb professors com Marc Vilavella, Gerónimo Rauch o Víctor Arbelo, i compta amb estudis de piano clàssic i harmonia. 

Com a intèrpret ha format part de l’obra de microteatre “Jo, desconegut” i va esdevenir guanyador de la “Marató de solistes 2019” del Teatre Eòlia, fet que el va portar a participar en el concert “Broadway Babies”, sota la direcció de David Pintó. 

Dins el món de la música ha acompanyat al piano a l’Aina Ros a l’espai Onyric del Teatre Condal en un concert dirigit per Xavi Casan, és compositor de la música de l’anunci del “Salón del Manga Barcelona 2020” i de “Protagonistes, el musical”. Forma part de la companyia Bat Audicions com a teclista i corista.

foto perfil andreu roqueta