Patronat Teatre a Premià de Mar

Qui som

El Patronat Social Premianenc, a partir d’ara Patronat Teatre, és una entitat cultural gestionada exclusivament per persones voluntàries que dediquen el seu temps a l’entitat fent aquelles tasques que millor dominen, la qual cosa els fa sentir còmodes i útils. El Patronat ofereix al poble diverses activitats culturals com són el teatre, el cinema, documentals, concerts, etc.

Fem memòria

L’any 1928 es va fundar el Patronato Social Católico, una entitat vinculada a l’Església. De mica en mica la relació amb la parròquia es va anar reduint fins que l’any 1972 l’Arquebisbe de Barcelona va aprovar el nom de Patronato Social Premianense, cedint el local als voluntaris que ja en formaven part.

Fem teatre

La nostra gran passió, el teatre. El Patronat sempre ha estat un referent al poble en aquesta disciplina, fent teatre amateur i professional, de tots els gèneres i per a tots els públics. T’expliquem què són els Pastorets i la Mostra Jordi Planas.

Fem cinema

Si el teatre és la nostra gran passió, el cinema és la segona gran aposta de la casa. Un cinema diferent a Premià de Mar. Un cinema que aposta per les versions originals, els documentals o les pel·lícules clàssiques. Cinema especial per a públic especial.
ELS ESPECTADORS DEL PATRONAT, AMB LA CONTRIBUCIÓ ECONÒMICA QUE REALITZEN, NO PAGUEN UNA ENTRADA, SINÓ UNA COL.LABORACIÓ AMB L’ENTITAT.