Fem cinema

Un cinema diferent a Premià de Mar. Un cinema que aposta per les versions originals, els documentals, les pel·lícules inèdites o d’animació per a un públic familiar. Cinema especial per a públic especial.

Si el teatre és la nostra gran passió, el cinema és la segona gran aposta de la casa. Formem part de la Federació Catalana de Cineclubs des del 2014 i, per tant, tota la nostra programació s’inclou dins del projecte de Cineclub. Presentem pel·lícules en versió original subtitulades al català, o bé que s’han rodat en llengua catalana o han estat doblades al català. Val a dir que la Federació facilita la projecció de part del fons de la Filmoteca de Catalunya.

Documental del mes

El Documental del Mes ha nascut amb l’objectiu d’acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la seva presència a les pantalles cinematogràfiques, cada mes de setembre a juny estrenem una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa. Des de l’ecologia, passant pel món de la dona, la política, els temes socials, els refugiats i tota aquella temàtica que genera un interès al públic.

CINC

El programa CINC (Cinema infantil en català) promogut per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat està present al Patronat amb la projecció d’unes 6 pel·lícules durant tota la temporada. Es tracta d’un cinema d’animació allunyat del que es projecta a les grans sales comercials, és divertit però al mateix temps es tenen en compte valors com l’amistat, l’igualtat de gènere, el món màgic on els protagonistes són els animals i ens donen una visió d’altres entorns culturals.

FilmoXarxa

La FilmoXarxa és el darrer projecte cinematogràfic que hem incorporat i està promogut per la Filmoteca de Catalunya. El catàleg consta de 4 apartats: Pel·lícules inèdites (VOS en català), de distribuïdores catalanes, bàsics del Cinema Català i Documentals de l’Agència catalana de cooperació de la Generalitat de Catalunya.